Sanguino es compromet a "construir una ciutat des de l'esperit de la igualtat i la llibertat del feminisme"

Aquest matí ha sigut presentat com a candidat socialista a l'alcaldia d'Alacant.

Sanguino es compromet a \"construir una ciutat des de l\'esperit de la igualtat i la llibertat del feminisme\".

Francesc Sanguino ha sigut presentat aquest matí com a candidat del PSPV a l'alcaldia d'Alacant després que diumenge passat guanyara les primàries. A l'acte ha acudit la portaveu del grup socialista al Congrés, Adriana Lastra, i el secretari d'organització del PSPV-PSOE, José Muñoz. 

Sanguino ha explicat que es presenta "perquè s'ha de prendre partit front als talibans que estan a l'aguait". A més, ha afirmat que vol "una alcaldia que es pose al costat de les dones" i s'ha compromés a "construir una ciutat des de l'esperit de la igualtat i la llibertat del feminisme". Sanguino es va imposar als altres dos candidats en les primàries del seu partit, a les quals es va presentar com a independent. 

Lastra i Muñoz confien en la victòria del PSOE en els pròxims comicis

Pel que fa a les eleccions generals, la vicesecretaria general del PSOE ha advertit que malgrat que "totes les enquestes" diuen que la seua formació guanyarà en les pròximes eleccions generals del 28 d'abril, açò "no significa" que el seu partit arribe a governar d'acord amb la "recent experiència" en Andalusia.

Per la seua banda, el secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha expressat que "la victòria del Partit Socialista serà una punta de llança per a frenar l'extrema dreta, no sols l'espanyola, sinó a la que comença a instal·lar-se a Europa i que està present en tot el món, com Bolsonaro, Salvini i Trump".

També et pot interessar

stats