Sandra Gómez, presidenta del XIV Congrés del PSPV

La vicealcaldessa de València i portaveu municipal socialista dirigirà un conclave on Ximo Puig serà revalidat com a líder del partit

Aquest cap de setmana a Benidorm es celebra el XIV Congrés del PSPV
Aquest cap de setmana a Benidorm se celebra el XIV congrés del PSPV / @SocialistesVal
12 de novembre 2021 - 14:42

La vicealcaldessa de València i portaveu municipal socialista, Sandra Gómez, ha sigut triada per a presidir el XIV Congrés del PSPV que se celebra des d'aquest divendres fins al diumenge a la ciutat de Benidorm.

"La presència de Sandra Gómez és fonamental per a nosaltres i, per descomptat, compte en tot moment amb el suport de la direcció", ha asseverat el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui serà revalidat el diumenge com a líder del partit com a únic aspirant.

Paritat en la nova executiva

Puig també ha destacat, a preguntes dels periodistes després de la foto de família del congrés, que la nova executiva tindrà en compte la paritat i servirà per a projectar l'essència del partit, que ha lligat als valors de la Comunitat Valenciana.

La mateixa Gómez ha donat a conéixer en Twitter la seua elecció, manifestant que per a ella és un honor i que demostra que "València està en el centre de les coses importants". "València compta perquè València té ganes", ha escrit.

En declaracions a l'entrada del plenari, Gómez ha remarcat que aquest nomenament suposa un "suport de l'espai i del treball i la força del PSPV a la ciutat de València" respecte a la Comunitat Valenciana. Per a la secretària general, aquest conclave servirà per a "actualitzar el programa polític".

La vicealcaldessa ha remarcat que el Congrés es desenvoluparà entre "molta 'germanor', i cohesió" i que de Benidorm eixirà "un PSPV fort" amb la capacitat de "liderar en moments històrics com aquesta crisi sanitària" i d'"encarrilar el projecte de la Comunitat Valenciana de cara a la futura recuperació econòmica".

També ha destacat la capacitat que, al seu parer, té el PSPV de "posar damunt de la taula les qüestions valencianes" com la reforma del finançament i la potenciació de l'Espanya "més federal i policèntrica".

També et pot interessar

stats