Sánchez revalida la confiança en Bernabé i la manté en la delegació del govern

La número dos dels socialistes valencians es reafirma en el càrrec, a diferència d’altres homòlegs als quals el Consell de Ministres no ha renovat en el càrrec

Pilar Bernabé, delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, atén els mitjans de comunicació per a fer balanç de les incidències
Pilar Bernabé seguirà com a delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Pilar Bernabé seguirà al capdavant de la delegació del govern espanyol a la Comunitat Valenciana. A diferència dels canvis que ha aprovat el Consell de Ministres d’aquest dimarts per a aquest càrrec en unes altres autonomies, en el cas de la valenciana Pedro Sánchez ha renovat la confiança en l’exregidora socialista de València en no nomenar cap altra persona per al càrrec. Pilar Bernabé va arribar a la delegació del govern el 2022.

D’aquesta manera, Pedro Sánchez revalida la confiança en Bernabé, qui també ha guanyat pes en el partit en els últims mesos, especialment des que el PSPV perdera el govern de la Generalitat. Pilar Bernabé és la número dos dels socialistes valencians des de juliol, quan el secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, la va designar com a vicesecretaria general del partit.  

Aleshores, Bernabé va substituir Gloria Calero, que deixava la plaça del Temple per a anar-se'n a Madrid com a senadora territorial, un moviment que algunes veus van interpretar com una prevalença del sector del partit més pròxim a Ximo Puig, enfront del sector més proper a José Luis Ábalos.

També et pot interessar

stats