Sánchez es reunirà amb Aragonès a la Moncloa el 29 de juny, i amb Ayuso el 9 de juliol

El president dialogarà amb els dirigents de Catalunya i Madrid sobre les qüestions més importants i urgents dels seus respectius territoris

Sánchez i Aragonés se saluden durant un acte a Barcelona el passat 7 de juny
Sánchez i Aragonès se saluden durant un acte a Barcelona el 7 de juny / David Zorrakino (Europa Press)

El president del govern, Pedro Sánchez, es reunirà a la Moncloa amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, dimarts que ve 29 de juny, a les 17:00 hores. Dies després rebrà la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, el divendres 9 de juliol, a les 12:00 hores.

Sánchez i Aragonés havien acordat reunir-se a la Moncloa al llarg del mes de juny per a reprendre la negociació entre els seus respectius governs, abans de reprendre els treballs de la taula de diàleg.

No obstant això, el govern espanyol també emmarca aquesta trobada dins de la ronda habitual que el president fa amb tots els presidents autonòmics quan són nomenats.

Segons ha informat la Moncloa, en totes dues reunions, com ja ocórreguera amb la que va mantindre Sánchez amb el president de la Junta d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla, Sánchez dialogarà amb els seus interlocutors sobre les qüestions mes importants i urgents dels seus respectius territoris. Aquestes trobades s'entenen com un intercanvi necessari sobre les principals necessitats i aspiracions dels ciutadans de Catalunya i Madrid".

També et pot interessar

stats