Sánchez presideix la reunió de la comissió interministerial d'agricultura

El Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts un reial decret llei que transforma la llei de la cadena alimentària.

Pedro Sánchez en una imarge d'arxiu
Pedro Sánchez en una imarge d'arxiu / Thierry Roge (Europa Press)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, presideix aquest dilluns la reunió de la comissió interministerial d'agricultura al complex de La Moncloa. El cap de l'executiu es reuneix amb els vicepresidents Carmen Calvo, Pablo Iglesias i Teresa Ribera, i els ministres María Jesús Montero, Reyes Maroto, Luis Planas, Carolina Darias, Alberto Garzón i José Luis Escrivá.

El Consell de Ministres té previst aprovar aquest dimarts un reial decret llei que transforma la llei de la cadena alimentària i que permetrà als agricultors "prendre decisions on els fa falta", segons ha indicat Carmen Calvo. La ministra també ha avançat que hi haurà una decisió "molt interessant" del Ministeri d'Hisenda.

En aquest mateix sentit, s'ha pronunciat la ministra de Treball, Yolanda Díaz, que ha avançat que després del Consell de Ministres es coneixeran "mesures transversals" que tenen a veure amb la política de preus, la venda a pèrdues, amb la cadena alimentària, amb peonades, amb la reforma de la inspecció de treball o la seguretat social.

També et pot interessar

stats