Sánchez i Feijóo obrin a la Comunitat Valenciana la seua campanya per a les eleccions europees

El president del govern comença els actes de partit a València, mentre que el líder del PP ho farà des d'Alacant

Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijoó, en una imatge d'arxiu
Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijoó, en una imatge d'arxiu / Alejandro Martínez Vélez / Europa Press

El secretari general del PSOE i president del govern, Pedro Sánchez, obrirà la campanya de les eleccions europees a la Comunitat Valenciana amb un acte de partit dijous, 23 de maig; una cita similar a la qual ha marcat, paral·lelament, en la seua agenda el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo (que obrirà la campanya a Alacant i la tancarà a València).

En el cas del PSOE, l'obertura de campanya tindrà lloc a La Rambleta de València a les 18:00 hores, segons el cartell del míting que han difós els socialistes. Al costat de Sánchez, hi participaran l'expresident del govern José Luis Rodríguez Zapatero; la candidata socialista a les europees, vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, i la ministra de Ciència i Universitats i líder del PSPV, Diana Morant.

Per la seua part, Feijóo protagonitzarà l'obertura de campanya del PP amb un míting a la província d'Alacant. També la tancarà amb un "gran acte" a València, segons ha confirmat el president de la Generalitat i líder del PPCV, Carlos Mazón.

Díaz tancarà campanya a València

Per la seua banda, la vicepresidenta segona del Govern i líder de Sumar, Yolanda Díaz, donarà suport a la candidatura de la seua formació a les eleccions europees, que encapçala Estrella Galán, amb la seua participació en una desena d'actes durant la campanya, en un periple que començarà a Madrid amb l'enganxada de cartells i tancarà a València.

També et pot interessar

stats