Feijóo obrirà la campanya de les europees a Alacant i la tancarà a València

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, celebra "l'atenció creixent" a la Comunitat Valenciana

Alberto Núñez Feijóo en un acte de campanya electoral
Alberto Núñez Feijóo en un acte de campanya electoral / Europa Press

Alberto Núñez Feijóo, el líder del Partit Popular, obrirà la campanya de les eleccions europees a la província d'Alacant i la tancarà amb "un gran acte" a València, segons ha confirmat aquest divendres el president de la Generalitat, Carlos Mazón. El cap del Consell ha ressaltat des d'Alacant les visites de Feijóo per "l'atenció creixent" a la Comunitat Valenciana.

"És una comunitat important, però volem que ho siga cada vegada més. I jo m'alegre molt que això siga així. Veig una atenció creixent a la Comunitat Valenciana per part de tots i jo, com a president, estic encantat que siga així. Ens ajudarà també a posar damunt de la taula assumptes netament de la Comunitat Valenciana que no estan tenint l'interés que mereixen per part del govern d'Espanya i per part de la Unió Europea", ha asseverat.

Així mateix, ha destacat la presència en les llistes del PP de la presidenta de l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calcer (Avecal), Marián Cano, a qui ha definit com "una alacantina defensora del calcer en particular i dels sectors industrials importants de la Comunitat Valenciana en general".

"Crec que això és molt important, que hi haja alguna veu en les llistes europees del Partit Popular, que hi haja una referència industrial seriosa, acreditada, valorada, que coneix els secrets i que coneix Brussel·les", ha subratllat.

També et pot interessar

stats