Sánchez defensa que l’aprovació dels pressupostos de l’Estat evidencia la “política útil”

Ix al pas de les afirmacions d’una diputada de Vox, qui va assenyalar que “l’únic mèrit” d’Irene Montero havia sigut “estudiar Pablo Iglesias”

Un moment del debat dels Pressupostos de l’Estat al Congrés, aquest dimecres, quan intervenia el ministre Bolaños
Un moment del debat dels pressupostos de l’estat al Congrés, aquest dimecres, quan intervenia el ministre Bolaños / Javier Lizón (Efe)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reivindicat aquest dijous la "política útil" com és, en la seua opinió, l'aprovació dels pressupostos generals de l'estat (PGE), que eixiran endavant aquest dijous. El cap de l’executiu espanyol ha defensat "l’impuls dels comptes públics davant el guirigall dels que no ofereixen res més que l’insult".

Així ho ha manifestat Sánchez en Twitter, després de la brega d’aquest dimecres al Congrés, quan la diputada de Vox Carla Toscano ha dit que l'"únic mèrit" de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, havia sigut "estudiar en profunditat a Pablo Iglesias".

"Ahir —en referència a aquestes afirmacions de dimecres— vam veure un exemple del pitjor de la política. La de l'insult i el masclisme. Reivindiquem la política útil: la que hui tirarà avant amb els #PGE, amb nous impostos a qui més té, la de la convivència enfront del guirigall dels que no ofereixen res més excepte insultar", ha escrit en aquesta xarxa social.

L'altercat protagonitzat per la diputada de Vox va tindre lloc durant en el debat dels pressupostos del Ministeri d'Igualtat, en el torn de portaveus, quan Toscano li va recriminar a Montero que s'atrevisca a "insultar a tota la judicatura".

També et pot interessar

stats