Sánchez anuncia la creació de 4.000 places més d'FP vinculades a les energies renovables

El president del govern ha participat en la Conferència d'Energies Renovables celebrada en Ifema Madrid

El president del Govern Pedro Sánchez intervé durant l'obertura de la Conferència Internacional d'Energies Renovables SPIREC 23 a Madrid
El president del govern, Pedro Sánchez, intervé durant l'obertura de la Conferència Internacional d'Energies Renovables SPIREC 23 a Madrid / Efe

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns que el govern crearà enguany 4.000 places més dins de la Formació Professional vinculades a les energies renovables.

"Hem de crear més places de Formació Professional i ho impulsarem creant 20.000 places vinculades a les energies renovables i hui vull anunciar que enguany crearem 4.000 places més vinculades també amb aquests importants sectors", ha afirmat Sánchez.

Així ho ha manifestat aquest dilluns el president del govern durant la intervenció a la Conferència d'Energies Renovables celebrada en Ifema Madrid, on ha posat l'accent en la importància de la Formació Professional.

"Aprofitarem al màxim aquesta oportunitat que ens brinda la transició ecològica per a crear més i millors ocupacions i situar Espanya a l'avantguarda a Europa i al món en aquesta transició verda", ha ressaltat.

Així mateix, Sánchez ha recordat que dimarts el Consell de Ministres aprovarà "la partida més gran de beques de la història democràtica d'Espanya" amb 2.520 milions d'euros.

L'objectiu d'aquesta partida per a beques és, segons ha explicat Sánchez, "impulsar la igualtat d'oportunitats i fomentar l'ocupabilitat dels joves, vinculats també amb aqueixos sectors de l'economia com és el de la transició verda".

Dissabte, el president del govern va anunciar que els 2.520 milions d'euros per a beques arribaran a un milió d'alumnes i destinaran 200 milions per a crear una ajuda universal als estudiants que patisquen algun tipus de discapacitat.

També et pot interessar

stats