Sánchez anuncia "la major partida de la història de la democràcia per a beques": 2.520 milions d'euros

També es destinaran 200 milions per a crear una ajuda universal als estudiants amb algun tipus de discapacitat

Pedro Sánchez, aquest dissabte a Saragossa
Pedro Sánchez, aquest dissabte a Saragossa / PSOE

El Consell de Ministres aprovarà dimarts que ve "la major partida de la història de la democràcia" per a beques d'estudiants, amb fins a 2.520 milions d'euros, que arribaran a un milió d'alumnes, i 200 milions per a crear una ajuda universal als estudiants amb algun tipus de discapacitat.

Així ho ha anunciat aquest dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en l'acte de presentació de la candidata del PSOE a l'alcaldia de Saragossa en les pròximes eleccions de maig, Lola Ranera.

Sánchez ha expressat la seua satisfacció per donar aquesta notícia acompanyat de la ministra d'Educació, la saragossana Pilar Alegria. Segons ha indicat el cap de l'executiu, aquests 2.520 milions d'euros suposen un 18 % més que el pressupost de l'any anterior en beques, i 1.000 milions més "que quan governava el PP, un 70 %", un increment de recursos que es posa "en mans dels estudiants perquè es puguen llaurar un futur millor i desplegar totes les potencialitats que tinguen".

Sobre els 200 milions per a crear una ajuda universal als estudiants que patisquen algun tipus de discapacitat, Sánchez ha detallat que beneficiarà a 250.000 alumnes i serà una ajuda universal de 400 euros.

També et pot interessar

stats