Sánchez anuncia ajudes de 250 euros per a l'habitatge a joves de 18 a 35 anys

La nova llei d'habitatge inclourà aquesta iniciativa pensada per a ajudar a reduir l'edat d'emancipació

Sánchez, aquest dimarts, a Sevilla
Sánchez, aquest dimarts, a Sevilla / Raúl Caro (Efe)

La nova llei d'habitatge, que aprovarà el govern, inclourà la creació d'un bo jove d'habitatge dotat amb 250 euros mensuals durant els pròxims dos anys. Així ho ha anticipat el president del govern, Pedro Sánchez, que ha detallat que l'ajuda serà per a joves de 18 a 35 anys amb rendes de treball i ingressos anuals inferiors a 23.725 euros.

Sánchez també ha dit que en els casos de les famílies més vulnerables aquest bo jove podrà completar-se amb més ajudes directes al lloguer de fins al 40% del valor.

"Destinarem una política pública a reduir l'edat d'emancipació tan insuportablement alta al nostre país perquè els joves puguen accedir a un habitatge en lloguer digne amb el suport i l'ajuda de l'administració general de l'Estat", ha remarcat el president en un fòrum de debat al que ha acudit a Sevilla.

Aquest dimarts, el PSOE i Unides Podem, els dos partits que integren el govern a Espanya, han tancat un acord per a aprovar els pressupostos generals de l'Estat de 2022 i impulsar la llei d'habitatge, que des de feia quasi un any estava encallada per les diferències entre els socis de la coalició. Ho han confirmat fonts de l'executiu aquest dimarts i han afegit que al llarg del dia informaran dels detalls del compromís.

També et pot interessar

stats