Sánchez anuncia 38,5 milions per a impulsar l'atenció de la salut mental

El president del govern espanyol ha anunciat en un acte de partit a Valladolid que transferirà els fons a les comunitats autònomes

Pedro Sánchez, en un acte del PSOE a Valladolid
Pedro Sánchez, en un acte del PSOE a Valladolid / EFE

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest diumenge a Valladolid que el Consell de Ministres aprovarà dimarts que ve 38,5 milions d'euros que es transferiran a les comunitats autònomes per a continuar impulsant l'atenció a la salut mental.

"Els problemes dels ciutadans no poden esperar i aquest govern continuarà resolent-los i donant-los solució", també en l'àmbit de la salut mental, ha indicat. Dels 38,5 milions d'euros que el Consell de Ministres destinarà a la salut mental, 14,5 milions d'euros aniran a millorar els equipaments als centres de salut.

Sánchez ha fet aquest anunci en un míting de partit, en el qual han intervingut, entre altres, el líder del PSOE a Castella i Lleó, Luis Tudanca, i l'alcalde de Valladolid, Óscar Puente.

La declaració arriba un dia després que el president del Govern anunciara a València la inversió més gran que s'ha fet mai en atenció primària: una partida de 580 milions d'euros per a millorar infraestructures i equipaments.

També et pot interessar

stats