RTVE prohibeix a Vox utilitzar la cançó 'SloMo' de Chanel en la campanya de Macarena Olona

La corporació pública de radiotelevisió ha enviat un burofax en comprovar que el partit d'extrema dreta utilitzava el tema en vídeos de la candidata a la Junta d'Andalusia

Extracte d'un dels vídeos de la campanya de Macarena Olona fent servir la cançó SlowMo de Chanel
Extracte d'un dels vídeos de la campanya de Macarena Olona fent servir la cançó SlowMo de Chanel
13 de maig 2022 - 11:59

Radiotelevisió Espanyola (RTVE) ha enviat en les últimes hores un burofax a Vox perquè no s'utilitze la cançó amb la qual Espanya competeix en el Festival d'Eurovisió 2022, SloMo de Chanel, en vídeos de la diputada nacional i candidata de Vox a la presidència d'Andalusia, Macarena Olona.

Així ho han indicat fonts de la Corporació pública, que han precisat que en aquest burofax s'adverteix a la formació liderada per Santiago Abascal que "la cançó té drets i no es pot utilitzar".

RTVE ha remés el burofax a Vox després que s'haja difós un vídeo en xarxes socials, per part de seguidors de Macarena Olona, on ix la candidata a la Junta d'Andalusia en diferents actes polítics. La peça audiovisual acompanya les imatges amb SloMo, la proposta musical que defensarà Chanel aquest dissabte en la gran final del certamen europeu a Torí.

La cançó de la cantant, ballarina i actriu nascuda a l'Havana (Cuba) i resident a Espanya des dels quatre anys, l'han composta autors que han treballat amb Madonna, Black Eyed Peus, Britney Spears, Ricky Martin, Mariah Carei o Nicki Minaj.

En concret, els creadors de SloMo són el cantautor espanyol Leroy Sánchez, el compositor Keith Harris, el cantant, guitarrista i compositor brasiler Ibere Fortes, la cantant i compositora Maggie Szabos, i el DJ i productor Arjen Thonen.

També et pot interessar

stats