Rovira compareix aquest dijous per a explicar els retards i incidències en les adjudicacions

 L’STEPV i CCOO han registrat les primeres incidències en les llistes d’FP poques hores després de publicar-se

El conseller d'Educació, José Antonio Rovira. en declaracions als mitjans de comunicació
El conseller d'Educació, José Antonio Rovira, en declaracions als mitjans de comunicació / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 d'agost 2023 - 23:16 Actualitzat: 23 d'agost 2023 - 23:23

El conseller d’Educació, José Antonio Rovira, compareix aquest dijous per a explicar els retards i les últimes incidències en la llista de les adjudicacions de les places de docents, que el departament ha donat per tancat aquest dimecres. La trobada amb els mitjans serà a les 11 hores a la seu de la Conselleria. 

Educació ha penjat a la 1.30 d’aquesta matinada la llista de places per als docents interins de secundària que, sumats als d'infantil i primària que es van publicar dimarts passat, completen l'assignació de places per a l'inici de curs, que comença d'ací a poc més d’una setmana. La publicació inclou també el cos de tècnics de formació professional que, per primera vegada, passen a l'ESO, i que en els últims dies desquadrava la resta de llistes de mestres i professors.

Amb la publicació, el departament aspira a donar per resolt el conflicte generat pel seguit de retards i rectificacions que ha arrossegat el procés des de fa dotze dies. Un problema que el nou equip d'Educació atribueix a l'obsolet sistema informàtic, que data del 1999, i la falta de planificació del govern del Botànic.

No obstant això, els sindicats han detectat errades en les llistes d’FP. L'STEPV, el sindicat majoritari en Educació, havia registrat almenys 25 incidències a les 9.30 hores del matí, que atribueix a la "mala ordenació de les borses". I totes, en el professorat tècnic d'FP. També n’han notificat a Comissions Obreres, que està oferint acompanyament al professorat afiliat per al procés administratiu o jurídic. 

També et pot interessar

stats