Rosa Pérez: "És possible que el gir de Benavent estiguera preparat"

S’ha pronunciat així respecte a les declaracions de Marcos Benavent en què afirmava haver manipulat les gravacions que iniciaren la investigació de cas Imelsa

La consellera Rosa Pérez Garijo intervé a les Corts
Imatge d'arxiu de la consellera Rosa Pérez Garijo durant una intervenció a les Corts / À Punt NTC

La consellera de Transparència, Rosa Pérez, ha assegurat aquest dimecres que l'exgerent d'Imelsa i autodenominat ionqui dels diners, Marcos Benavent, sempre li va semblar el més llest de tots els encausats, i ha apuntat la possibilitat que el gir en la seua estratègia de defensa, materialitzat hui, poguera estar planejat.

Pérez Garijo, denunciant del cas Imelsa quan ocupava el càrrec de diputada provincial per Esquerra Unida, s'ha pronunciat així en relació amb la declaració efectuada aquest dimecres per Benavent en el jutjat d'instrucció número 18, en la qual ha afirmat haver manipulat les gravacions que van donar peu a tota la investigació del conegut com a cas Imelsa i les seues peces separades.

"Com a diputada d'Esquerra Unida, en aquell moment vaig complir amb la meua obligació de denunciar davant la Fiscalia una sèrie de persones, entre elles Marcos Benavent, perquè podien haver comés una sèrie de delictes molt greus", ha afirmat. A més ha recordat que, quan presentaren la denúncia, hi havia tota una investigació darrere, no només les gravacions.

Garijo ha afirmat que sempre li ha semblat que quan Benavent es va declarar delinqüent confés, estava fent un paper perquè aleshores li convenia. També, que ella ja esperava un gir com aquest perquè resta valor a les proves i podria fer que s'anul·lara la causa, raó per la qual no descarta que estiguera tot planejat amb anterioritat.

També et pot interessar

stats