Ribó, partidari de tornar a reeditar el pacte de la Nau

Isabel Bonig espera tancar la candidatura a l'alcaldia de la ciutat abans que acabe 2018.

Joan Ribó durant el debat sobre l'estat de la ciutat
Joan Ribó durant el debat sobre l'estat de la ciutat / Europa Press

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha expressat durant el debat sobre l'estat de la ciutat 2018, la voluntat de reeditar el pacte progressista que ha governat València durant aquesta legislatura. "En aquests moments, podem dir que hem complit abans de finalitzar el present mandat la immensa majoria dels objectius que ens vam proposar en establir el programa comú del govern de la Nau." Així defensava Ribó els quatre anys de presidència marcats per una aliança que va permetre arribar a l'alcaldia de l'Ajuntament de València.

Ribó ha avançat la seua aposta per les formacions aliades, el PSPV i València en Comú, la plataforma en què està inclosa Podem, per a millorar la vida dels valencians: "Si està en la meua mà, faré possible la renovació d'un govern de progrés que durant aquests anys ha funcionat". Ha qualificat aquest pacte de "govern progressista, responsable i compromés amb el benestar" que "gestiona l'economia millor que la gent del bipartidisme de dreta". 

Aques últim debat abans de les pròximes eleccions municipals ha servit per a saber les seues intencions de cara a la legislatura 2019-2023.

Isabel Bonig espera tindre candidat abans que finalitze l'any

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha declarat durant la seua visita al Congrés Nacional de Sindicats de Policies Locals, a Alboraia, que espera tindre candidat per a l'alcaldia de València "abans que finalitze l'any". Com ha dit: "La direcció del partit va decidir que el nom es coneguera després de les eleccions andaluses". Ha manifestat la necessitat de mesurar els temps per a anunciar la persona designada. 

Segons paraules de la presidenta, "el PP no para de treballar, el colofó arribarà, cal esperar un temps", ha afegit, i s'ha mostrat convençuda que amb un govern del PP "la ciutat tornarà a ser un referent internacional, no aquesta ciutat pobra en la qual ens ha ficat Joan Ribó ".

També et pot interessar

stats