Ribera considera prioritari introduir mesures d'adaptació al canvi climàtic

Ha apel·lat al conjunt de la ciutadania per lluitar contra els seus efectes.

Ribera considera prioritari introduir mesures d\'adaptació al canvi climàtic
Ribera considera prioritari introduir mesures d'adaptació al canvi climàtic

La vicepresidenta quarta del govern i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha assegurat que considera de vital importància treballar conjuntament per fer front i adaptar-se a les noves necessitats que genera el canvi climàtic.

Quan es compleix un mes del pas de Gloria, Ribera ha qualificat l'episodi de "dur" i ha expressat que no creu que siga "un esdeveniment aïllat", pel que considera que succeirà cada vegada amb més freqüència i intensitat.

Respecte als danys que va ocasionar a la costa, ha dit que la "magnitud" de la situació dona idea de la vulnerabilitat del litoral davant els fenòmens extrems que cada vegada es produeixen amb menor periodicitat i que això obliga a "replantejar-se" mesures com per exemple retardar la franja més exposada davant els efectes del canvi climàtic. A més, ha explicat que les conseqüències del pas de Gloria i de la DANA de setembre justifiquen una intervenció per part de l'administració general de l'Estat, per complementar les d'altres administracions més locals.

També et pot interessar

stats