Riba-roja se suma a la llista d'ajuntaments que permeten pagar taxes i impostos per Bizum

València va implantar l'opció el 19 de desembre del 2022 i dues setmanes després va defensar que el 7,8% dels pagaments dels tributs municipals i altres liquidacions es fan ja a través d'aquest proveïdor

Aquestes són les noves limitacions per a fer pagaments en Bizum
Pagar a través del mòbil amb Bizum

Bizum guanya terreny, també en el sector públic. L'Ajuntament de Riba-roja de Túria (al Camp de Túria) se suma a la xicoteta llista de consistoris, com el de València, que permeten als contribuents l'ús de l'aplicació Bizum a l'hora de satisfer les obligacions de pagament en les taxes i impostos municipals.

València va implantar l'opció de pagar amb Bizum el 19 de desembre del 2022. Dues setmanes després, a primeries de gener d'enguany, el consistori va admetre que el 7,8% dels pagaments dels tributs municipals i altres liquidacions a l'Ajuntament de València es fan ja a través de Bizum.

Ara, el ple municipal ha donat llum verda a una modificació generalitzada de les taxes fiscals en vigor a Riba-roja amb l'objectiu d'adaptar-les a la nova realitat basada en sistemes més ràpids i eficients a l'hora d'abonar els pagaments mitjançant les noves fórmules. La iniciativa del PSPV ha tingut el suport de CS, Compromís, l'Esquerra i Podem Riba-roja Pot, mentre que el PP i Vox han optat per l'abstenció, informa el consistori.

Es podran pagar totes les taxes i impostos

El nou sistema, que es posarà en marxa enguany, permetrà l'abonament instantani de qualsevol quantitat de diners a través de la plataforma Bizum. La gestió tributària mitjançant Bizum s'estendrà a la totalitat de taxes i impostos, com els de servei d'àpats socials, conservatori de música i dansa, escoleta infantil, activitats municipals, ocupació de la via pública, llocs del mercat municipal, instal·lació de terrasses, drets d'examen, escola d'estiu, actuacions urbanístiques o impostos sobre vehicles o impostos i ingressos de dret públic.

També et pot interessar

stats