La retallada del Tajo-Segura serà un dels eixos centrals de la campanya del PP a la província d'Alacant

L'alcaldessa d'Almoradí destaca que "l'aigua serà fonamental" en les eleccions autonòmiques perquè "no podem renunciar al transvasament, ja que no hi ha pla B"

L'alcaldessa d'Almoradí, María Gómez, a 'Les notícies del matí'
L'alcaldessa d'Almoradí, María Gómez, en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

La retallada del transvasament Tajo-Segura del govern d'Espanya serà un dels temes centrals de la campanya per a les eleccions autonòmiques, sobretot a les comarques del sud. Això és el que ha explicat en Les notícies del matí l'alcaldessa d'Almoradí, María Gómez, que oficiosament serà la número dos en la llista del PP per Alacant.

María Gómez considera que "l'aigua serà fonamental en aquestes eleccions perquè és un dels pilars a les comarques del sud i "sense aigua no podem viure i subsistir".

"No podem renunciar al transvasament que és el que ens ha donat el desenvolupament i no hi ha pla B sense transvasament, perquè la dessalinització no és una opció real per a l'agricultura i crec que serà determinant en aquestes eleccions", ha apuntat.

Queden dos mesos i mig per a les eleccions autonòmiques i municipals i els partits polítics ja perfilen les seues candidatures. La número 2 de la llista per Alacant, per darrere de Carlos Mazón, serà María Gómez, encara que no s'ha fet la designació de manera oficial.

Alcaldessa d'Almoradí des del 2017 creu que pot aportar a la política autonòmica la seua visió del municipalisme. "Com a diputada autonòmica vull aportar aquest gra d'arena de política pròxima al ciutadà i el punt de vista de la comarca del Baix Segura per a intentar millorar-la".

També et pot interessar

stats