Mazón: "El PSOE o aigua, no hi ha altre remei"

El president del PPCV anuncia al·legacions i "lluita" davant la "major retallada de la història" del transvasament Tajo-Segura

Carlos Marzón
Carlos Marzón / PPCV

El president de la Diputació d'Alacant i president del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat la presentació d'al·legacions i que lluitaran davant el que ha qualificat de la "major retallada de la història" en el transvasament Tajo-Segura.

Unes declaracions que ha fet després de la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat del tercer cicle de planificació hidrològica, que regirà fins al 31 de desembre del 2027, i que inclou les noves normes que regiran aquesta infraestructura.

"Ja és oficial; ja han publicat al BOE la retallada més gran de la història que el PSOE, Ximo Puig i Pedro Sánchez han perpetrat a la província d'Alacant i a la Comunitat Valenciana", ha lamentat i ha afirmat que "o el PSOE o aigua, no hi ha altre remei".

Al·legarem i a lluitar, però només ens queda l'esperança que aquests senyors isquen del govern d'Espanya i de la Generalitat

Mazón ha criticat que al govern "no pararan, no faran absolutament res per evitar aquesta situació, ja ho sabem. Així ha dit: Al·legarem i a lluitar, però només ens queda l'esperança que aquests senyors isquen del govern d'Espanya i de la Generalitat".

La secretària general del PPCV, María José Catalá, ha apuntat que des de la Diputació d'Alacant "està armant jurídicament tots els arguments per a poder atacar aquesta retallada sense precedents que deixa els nostres agricultors en una situació més que precària".

Catalá, que ha indicat que també Múrcia i Andalusia recorreran aquesta planificació, ha recalcat que el transvasament Tajo-Segura "és l'exemple més clar de la feblesa" del president de la Generalitat.

També et pot interessar

stats