La regidora de Benestar Social de Dénia també es va vacunar sense ser grup prioritari

La socialista Cristina Morera amplia la llista de polítics que han rebut la vacuna contra la Covid-19 abans d’hora.

Una dona rep la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19
Una dona rep la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 / Sergio G. Cañizares (Efe)

La llista de polítics vacunats abans del seu torn creix. La regidora de Benestar Social de Dénia, la socialista Cristina Morera, es va vacunar contra la Covid-19 sense pertànyer a cap grup dels prioritaris, segons ha confirmat a À Punt Notícies l’alcalde de la localitat, Vicent Grimalt.

L’alcalde ha demanat prudència fins a conéixer el resultat dels informes que ha sol·licitat, i remarca que és un cas que s’ha d’analitzar. El PSPV-PSOE de Dénia celebrarà una junta extraordinària aquest dimarts per a tractar la vacunació de Morera.

El cas de la regidora de Benestar Social de Dénia s’afig al d’altres alcaldes socialistes com el del Verger, Ximo Coll, que aquest mateix dimarts ha rebutjat dimitir, la de l’alcaldessa dels Poblets, Carolina Vives, o del de Rafelbunyol, Fran López. Els socialistes els han obert expedient i els han suspés de militància de manera cautelar.

Així mateix, també s’han conegut casos en les files del PP, com el de l’alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, que ha sigut apartat de les funcions que tenia a la Diputació d’Alacant. El cas de Cano se suma al del regidor del seu Ajuntament, Manuel Alcalá, i al del regidor de Sanitat d'Oriola, José Galiano, tots del PP.

També et pot interessar

stats