Rafa Simó, nou secretari general del PSPV a Castelló de la Plana

Substitueix Germán Renau, que va deixar el càrrec després que la meitat de l'executiva dimitira en protesta per la seua gestió

Rafa Simó, nou secretari general del PSPV de Castelló de la Plana
Rafa Simó, nou secretari general del PSPV de Castelló de la Plana
15 de juny 2024 - 20:20

Rafa Simó és el nou secretari general del PSPV de Castelló de la Plana. Este dissabte l'assemblea local ha donat suport al seu lideratge en aprovar la nova direcció, on hi ha representants de les diferents sensibilitats del partit.

Simó, expresident del Port de Castelló i actualment diputat autonòmic a les Corts, substitueix Germán Renau, que es va veure forçat a abandonar el càrrec després que més de la meitat de l'executiva dimitira fa dos mesos en senyal de protesta per la seua gestió.

El nou líder del PSPV castellonenc aposta pel creixement del partit i per recuperar la iniciativa política a la ciutat. 

"Aquesta nova executiva naix amb tres objectius bàsics: el primer, tindre una agrupació molt més dinàmica i fer-la més gran; el segon, plantar cara a les polítiques retrògrades que la ultradreta està duent a terme a la ciutat de Castelló; i el tercer, ser una referència per a tot el progressisme de la ciutat, tant si militen en el partit socialista com si no", ha afirmat Simó davant dels micròfons d'À Punt.

També et pot interessar

stats