Dimiteix més de la meitat de l'executiva socialista de Castelló de la Plana per a forçar l'eixida de Germán Renau

Això obliga ara a constituir una comissió gestora que pose en marxa el procés per a triar el nou líder orgànic de la capital de la Plana

Imatge d'arxiu de l'executiva socialista de Castelló
Imatge d'arxiu de l'executiva socialista de Castelló de la Plana / PSPV

El PSPV-PSOE ha informat que 16 dels 29 membres de l'executiva de l'agrupació socialista de Castelló de la Plana han notificat este dimecres la dimissió per a forçar l'eixida del secretari general, Germán Renau.

Això obliga, segons els estatuts, a constituir una comissió gestora en formalitzar la marxa més de la meitat dels integrants. Ara serà la direcció provincial la que done part de les dimissions a la nacional i a la federal, que és la que ha d'aprovar la gestora.

Entre les funcions de la comissió gestora està la de posada en marxa del procés que done lloc a l'elecció d'una nova secretaria general i la comissió executiva, en el termini de noranta dies.

Estes dimissions han sigut entregades i certificades a les 10:30 hores en la seu del carrer Carcaixent, per la qual cosa s'obri un nou procés que culminarà amb una assemblea local per a triar la nova executiva.

Els setze membres que ha dimitit són: els regidors Patrícia Porta, José Luis López, Jorge Ribes, Mónica Barabas i Mary Carmen Ribera, Omar Braina, Eva Lidón Barreda, Asunción García, Valeria Torregrosa, Manuel Pegueroles, Gema Soriano, Salvador Hugo, Sergio Tomás, Andrea González, Emilio Llanos i Paola Valerino.

Els motius que esgrimeixen són la falta de confiança en Germán Renau, i la paràlisi que pateix el PSPV de Castelló de la Plana, sense actes ni reunions des de fa mesos.

També et pot interessar

stats