Quim Torra afirma que el govern català hauria de trencar relacions amb l'espanyol pel cas Pegasus

L'expresident català ha assegurat que "no s'hauria d'haver donat mai suport al govern espanyol perquè serà sempre l'adversari de Catalunya"

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en una manifestació a Castelló de la Plana amb motiu del 25 d'Abril
L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en una manifestació a Castelló de la Plana amb motiu del 25 d'Abril / @QuimTorraiPla (Twitter)

L'expresident de la Generalitat de Catalunya Quim Torra ha assegurat aquest dissabte que el govern català hauria de trencar totes les relacions amb el govern d'Espanya "després de constatar que s'ha espiat massivament tota una sèrie de compatriotes".

Així mateix, considera que s'han de valorar tots els pactes que hi ha amb el PSOE. "No demane només que Esquerra trenque amb el govern espanyol, sinó també demane que Junts trenque el pacte a la Diputació de Barcelona".

Torra s'ha manifestat així davant dels mitjans de comunicació durant la seua participació en la manifestació de Castelló de la Plana que commemora el 25 d'Abril en ser preguntat sobre com hauria d'actuar l'executiu català davant l'espionatge mitjançant Pegasus.

"És incomprensible que hagen passat vint dies i ací ningú trenca res", ha assenyalat l'expresident de la Generalitat de Catalunya, que ha assegurat tindre constància que ha sigut espiat "durant molts dies de la pandèmia", per la qual cosa ha dit qu sent "una repugnància total".

"No s'hauria d'haver donat mai suport al govern espanyol perquè serà sempre, siga qui siga, l'adversari de Catalunya", ha conclòs.

També et pot interessar

stats