Puig veu "diferències abismals" amb Andalusia per a un avançament electoral

El president destaca que a la Comunitat Valenciana hi ha un pressupost aprovat, "cosa que no tenia al president andalús"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest dimarts a Alacant
El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest dimarts a Alacant / Generalitat

El president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, veu diferències abismals entre la situació política de la Comunitat Valenciana i Andalusia que allunyen un possible escenari d'avançament electoral.

En vista de la decisió del president popular andalús, Juanma Moreno, d'avançar els comicis autonòmics al 19 de juny, Puig ha defensat que a la Comunitat Valenciana hi ha un pressupost aprovat, "cosa que no tenia el president d'Andalusia".

"Les diferències són abismals", ha assegurat el president valencià, que té la capacitat de fixar les eleccions, abans de destacar que el Consell està centrat a continuar avançant en polítiques com la gestió dels Fons Europeus.

Nova facultat de Medicina a Alacant

El president ha fet aquestes declaracions a la Universitat d'Alacant, on ha anunciat que el Consell valencià ha autoritzat la creació d'una facultat de Medicina, que se sumarà a la que ja té a la província la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

També et pot interessar

stats