Puig rep Pere Aragonès amb la recuperació econòmica i la gestió de la pandèmia damunt de la taula

Els dos dirigents posaran en comú qüestions com el finançament autonòmic i la gestió dels fons procedents de la Unió Europea

Imatge d'arxiu d'una reunió entre Ximo Puig i Pere Aragonès
Imatge d'arxiu d'una reunió entre Ximo Puig i Pere Aragonès / Ana Avellana

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, rep aquest dimecres el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, en una trobada institucional en què abordaran àmbits de col·laboració conjunta per a enfortir la relació entre els dos governs, segons ha informat el Consell en un comunicat.

Uns dels principals temes que tractaran serà el finançament autonòmic i la gestió dels fons procedents de la Unió Europea. 

És la primera reunió entre Puig i Aragonès des que el dirigent català va arribar a la presidència, el passat mes de maig, després de les eleccions. Amb tot, no és la primera vegada que es reuneixen. El desembre del 2020 van tindre una trobada institucional a Barcelona, quan Pere Aragonès exercia de president en funcions, després de la dimissió de Quim Torra.

La reunió d’aquest dimecres s’emmarca en la ronda de contactes amb presidents autonòmics. El cap del Consell ja s'ha reunit amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i es reunirà pròximament amb el president d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla.

També et pot interessar

stats