Puig donarà suport a Mazón en inversions, però veuria "una excepcionalitat" mantindre càrrecs botànics

El president en funcions afirma que el PSPV ha "demostrat la voluntat que aquells grans projectes que hem iniciat des del govern es puguen mantindre i es consoliden"

Puig aquest dijous
Puig, aquest dijous / À Punt NTC

El president de la Generalitat en funcions i president del grup parlamentari del PSPV en les Corts, Ximo Puig, ha assegurat que els alts càrrecs del PSPV en el Consell donaran "tot el suport" al nou govern de Carlos Mazón en matèria d'inversions, però veuria "una excepcionalitat" que es mantingueren en els seus càrrecs en un Consell d'un altre signe polític.

Així ho ha afirmat després de registrar en les Corts la constitució del grup parlamentari i preguntat sobre les declaracions del líder del PP, Carlos Mazón, que estaria disposat a mantindre a alts càrrecs del govern del Botànic que han treballat en projectes relacionats amb grans inversions.

Puig ha afirmat que el PSPV ha "demostrat en tot moment la voluntat que aquells grans projectes que hem iniciat des del govern es puguen mantindre i es consoliden".

"I, per tant, farem tot el que siga oportú i tot el que puguem per a donar-los suport", ha afirmat. Puig ha negat que hagen parlat de mantindre en els seus càrrecs a dirigents socialistes, encara que ha dit que li va oferir a Mazón "que les persones que han estat en aquest govern estaran sempre disposades a ajudar perquè aquests projectes siguen realitat".

"Una altra cosa és ja la participació en un govern, i ja hauríem de veure l'excepcionalitat d'aquesta qüestió, però el que és la cooperació i la col·laboració perquè els grans projectes vagen avant, sens dubte la tindran", ha afirmat.

Mazón es planteja mantindre alts càrrecs per a lligar inversions

El pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat que es planteja mantindre els alts càrrecs de l'actual Consell que estiguen "enmig de transaccions o reunions importants" per a lligar inversions a la Comunitat Valenciana, ja que per a ell les inversions són "política d'Estat".

"Si hi ha alts càrrecs que en aquests moments estan enmig de transaccions rellevants, seran molt benvinguts, i si estimem que poden ser positius, ho farem. De fet, a alguns d'ells ja li hem fet alguna oferta en ferma per a posar per damunt l'interés de la Comunitat Valenciana", ha afirmat Mazón.

Per això, ha llançat un missatge als inversors "que estiguen sondejant la possibilitat de poder invertir i, per tant, portar riquesa a la Comunitat Valenciana" i ha assegurat que faran "tot el que siga" a les seues mans, "més enllà de sigles, més enllà de partits", per a aconseguir que arriben a aquesta autonomia.

Ha recordat que li va demanar una reunió a l'actual president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, "per a parlar monogràficament i exclusivament de les inversions pendents a la Comunitat Valenciana i així llançar un missatge d'unitat i estabilitat".

També et pot interessar

stats