Puig, després de tres anys de legislatura: Els indicadors són millors que el 2015

El president de la Generalitat ha ressaltat que les dades de l'atur d'aquest dijous mostren "que anem pel bon camí"

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat en el dia en què es compleixen tres anys de legislatura que malgrat la pandèmia i les conseqüències de la guerra a Ucraïna, "tots els indicadors econòmics i socials són millors que el 2015" i ha ressaltat que les dades de l'EPA d'aquest dijous "mostraran que anem pel bon camí".

En declaracions a periodistes abans de la Romeria de la Santa Faç, Puig ha destacat que aquesta legislatura està sent "extraordinàriament complexa", però ha ressaltat que enguany és "decisiu" per l'existència dels fons europeus i per la necessitat d'aplicar "els pressupostos més importants de la història".

El president ha afirmat que no s'hauria imaginat mai "trobar-se" amb una pandèmia i les conseqüències d'una guerra, raó per la qual ha valorat el comportament de la societat valenciana i la "corresponsabilitat".

Així mateix, ha urgit a valorar els acords "molt complicats" realitzats i ha demanat continuar el desenvolupament de la comunitat perquè, ha dit, "és el moment valencià" i la comunitat "aconseguirà els reptes importants que estaven previstos".

També et pot interessar

stats