Puig, sobre la denúncia a Antifrau del PP: "Quan no hi ha alternativa només es vol estar en el fang"

El president ha remarcat que "la primera gran falsedat" és dir que els pagaments els ha rebut una empresa de Francis Puig: "No és veritat, el meu germà treballa en aquesta empresa, però no és la seua"

Ximo Puig aquest dimarts després de l'executiva del PSPV,
Ximo Puig aquest dimarts després de l'executiva del PSPV / À Punt Notícies

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, ha rebutjat la denúncia del PP a l'Agència Valenciana Antifrau (AVAF) per pagaments "sense contracte" concedits a empreses vinculades al seu germà per part de l'Ajuntament de Morella (Castelló): "M'entristeix que quan no hi ha alternativa política l'única cosa que es vol és estar en el fang, i és on està el Partit Popular".

Així ho ha manifestat un dia després que el PP haja portat a Antifrau un total de 629 pagaments per més de 408.000 euros "sense procés de licitació ni contractació" per part de l'Ajuntament de Morella a empreses vinculades a Francis Puig, germà del cap del Consell i exalcalde de Morella, entre 2015 i 2023, els huit anys en què Ximo Puig està al capdavant del govern valencià.

Puig ha assegurat que "la veritat" és que no sap "exactament ni a què es refereix" aquesta denúncia. A més, ha defés que l'Ajuntament de Morella, governat pel socialista Rhamsés Ripollés, "ja ha contestat i és qui ha de contestar".

"Durant molt de temps l'única cosa que ha pretés el PP és dir que tothom davant la corrupció és igual i això és una gran mentida, una gran falsedat", ha subratllat, per a reiterar que el PSPV "ha actuat amb tota la rotunditat quan hi ha hagut algun problema".

"No és l'empresa del meu germà"

Dit això, ha remarcat que "la primera gran falsedat" dels populars és dir que els pagaments els ha rebut una empresa de Francis Puig: "No és veritat, el meu germà treballa en aquesta empresa, però no és la seua empresa, entre altres coses".

En qualsevol cas, el president ha insistit que aquest tipus de denúncies "simplement" li produeixen tristesa perquè "els qui les articulen és gent que sí que ha estat associada directament a la corrupció".

També et pot interessar

stats