Directes
Ara en la televisió
ESPECIAL INFORMATIU
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Puig decidirà abans del pròxim ple de les Corts el nou síndic socialista i si hi ha canvis al Consell

El president de la Generalitat descarta un avançament electoral 

Puig, aquest dissabte en les Corts / À Punt NTC

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reiterat aquest dilluns que abans del pròxim ple de les Corts estarà ja el nomenament del síndic o síndica del Grup Socialista i que en aquests moments s'està avaluant de quina manera es pot donar un nou impuls al Consell.

 Puig s'ha pronunciat així davant els mitjans durant la seua visita a les obres d'estabilització del litoral d'Almenara quan li han preguntat sobre aquest tema.

 "Estem en uns dies en els quals a la Comunitat Valenciana han passat coses molt importants com la factoria de Sagunt, que tindrà un efecte molt positiu en aquesta comarca de la Plana Baixa i en altres de Castelló i València, i estem per tant en aquest nou impuls per a aconseguir el màxim de fons europeus i continuar treballant en totes les polítiques postpandèmiques", ha afegit.

 Per tant, segons Puig, s'està "en un període de reflexió i des de la tranquil·litat i de saber que el treball que està fent actualment el Consell és extraordinàriament satisfactori".

 Puig ha insistit que, en aquests moments, no està sobre la taula un avançament electoral.