Puig anuncia ajudes i una reforma fiscal per a combatre la inflació

El cap del Consell reclama una "aliança valenciana contra la inflació", basada en més ajudes directes, més rebaixes en taxes i preus públics i "noves oportunitats"

Puig aquest dilluns durant una conferència en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània
Puig aquest dilluns durant una conferència en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània a València / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns que la seua "prioritat màxima" serà combatre la inflació. Ha anunciat ajudes directes i rebaixes de taxes, a més d'una reforma fiscal per a ajudar les classes mitjanes i treballadores.

Durant una conferència en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània, el president ha assegurat que "el prioritari és treballar sense descans per a buscar solucions", perquè "anunciar l'apocalipsi i no proposar cap solució no ajuda ningú, ni serveix per a res".

Puig considera que la inflació és "l'impost més regressiu", per la qual cosa ha reclamat una "aliança valenciana contra la inflació", basada en més ajudes directes, més rebaixes en taxes i preus públics i "noves oportunitats".

A més, ha anunciat que el Consell treballa ja en una revisió fiscal global en l'àmbit competencial de la Generalitat, adaptada a aquest "temps d'inflació" i basada a ajudar a les classes mitjanes i treballadores, protegir més la població vulnerable i impulsar la creació d'ocupació.

També et pot interessar