Puig anticipa una Setmana Santa "profitosa" per al Turisme: "Esperem arribar al 90% d'ocupació"

El president defén una campanya electoral de proximitat per a explicar les conquistes del Botànic i un projecte de futur que aspira a la "plena ocupació"

El cap del Consell i candidat pel PSPV deixa la seua rúbrica en el llibre de signatures de la Germandat del Santíssim Crist del Salvador
El cap del Consell i candidat pel PSPV deixa la rúbrica en el llibre de signatures de la Germandat del Santíssim Crist del Salvador / À Punt NTC

Les dades provisionals de reserves turístiques anticipen una Setmana Santa "profitosa en el terreny econòmic". "L'ocupació se situa al voltant del 80% al litoral i del 75% a l'interior, però esperem que en les reserves d'última hora, es puga arribar al 90%" ha explicat el president de la Generalitat durant un esmorzar a la Germandat del Santíssim Crist del Salvador, una de les més antigues de les que participen en la Setmana Santa Marinera del barri del Cabanyal de València.

"És molt important entendre que els nostres grans esdeveniments són les nostres tradicions" ha explicat Puig, que ha destacat la importància cultural de la Setmana Santa al conjunt del territori, objecte de diversos reconeixements i figures de protecció, nacional i internacional.

"Volem la plena ocupació"

Dilluns, el cap del Consell signava l'orde de dissolució de les Corts, que ha activat oficialment la campanya autonòmica i municipal del 28M. Acompanyat per la candidata a l'alcaldia de València pel PSPV, Sandra Gómez, i ja en clau electoral, el cap del Consell, ha explicat que els socialistes valencians aspiren a obrir "una conversa amb la ciutadania" al llarg del territori, diferent dels mítings tradicionals, per a "explicar què hem fet i el projecte del futur".

"Volem la plena ocupació", ha destacat el cap del Consell, que ha defés que amb el Botànic "hem aconseguit canviar paradigma negatiu a la Comunitat Valenciana i hem avançat en ocupació i estat de benestar" si bé "no prou". "Tot i haver-se creat més de 400.000 llocs de treball [hi ha] massa persones sense faena" ha lamentat Puig que anticipa un impuls a l'ocupació en el sector industrial per la gigafactoria de Volkswagen "i més que vindran" pel "bon clima polític i social" que ara hi ha al territori.

També et pot interessar

stats