Puig agraeix als líders socialistes comarcals el seu treball durant la pandèmia

El secretari general del PSPV-PSOE ha emfatitzat la responsabilitat del partit tant dins del govern de la Generalitat com de l’estatal.

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant el Consell Territorial
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant el Consell Territorial / PSPV

Aquest dissabte ha tingut lloc telemàticament el Consell Territorial del PSPV-PSOE, la primera trobada dels líders socialistes comarcals després de l’estat d’alarma. El seu secretari general, Ximo Puig, ha posat l’accent en la importància d’arribar a acords en els diferents territoris buscant l’interés general de la ciutadania.

Durant el consell, Puig ha expressat als i les representants socialistes en l’àmbit municipal el seu desig que el Partit Socialista siga una formació “forta i útil” per a la ciutadania valenciana i ha agraït el seu treball durant la pandèmia de la Covid-19.

El secretari general del PSPV-PSOE ha emfatitzat la responsabilitat del partit tant dins del govern de la Generalitat com de l’estatal. A més, s’ha compromés a treballar juntament amb els sindicats i agents socials per a reactivar l’economia sense recórrer a les polítiques “austericides” posades en pràctica durant l’anterior crisi.

En eixe sentit, Puig ha destacat que les dos qüestions que el partit considera bàsiques son el treball i la justícia social, que “són la base de la socialdemocràcia i el progrés”.

Quant a la relació amb altres partits polítics, Puig ha demanat que s’abandone la crispació, ja que aquesta “ni salva vides, ni salva llocs de treball” i ha posat com a exemple l’acord valencià per a la recuperació que s’ha posat en marxa des de la Generalitat.

També et pot interessar

stats