El PSPV presentarà un programa “obert i consensuat amb la majoria social”

Les propostes polítiques se centraran en l'ocupació, la sanitat i l'energia i l'habitatge com a eixos fonamentals

Puig anuncia un programa centrat en l'ocupació, la sanitat i l'energia i l'habitatge
Puig anuncia un programa centrat en l'ocupació, la sanitat i l'energia i l'habitatge / PSPV

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha anunciat aquest diumenge que el partit presentarà un programa de govern “obert i consensuat amb la majoria social amb l'ocupació, la sanitat, l'energia i l'habitatge com a eixos fonamentals”.

Així ho ha avançat Puig en la convenció programa de govern celebrada a València. En ella ha destacat que, “gràcies al treball i a les polítiques que hem impulsat en aquests huit anys, ara tots els indicadors econòmics i socials de la Comunitat Valenciana estan millor, sobretot el que afecta la vida en família, al treball, al benestar i a la seguretat”.

En matèria d’ocupació, el líder dels socialistes valencians ha avançat que “a tots aquells joves que estiguen un any buscant treball i continuen desocupats” se'ls oferirà una nova formació, “complementària a la que ja tenen o un lloc de treball”. A més, per a les persones majors de cinquanta anys que es queden sense expectatives laborals els oferiran "ajuda perquè troben una nova oportunitat de treball”.

Quant a la política sanitària, Puig ha afirmat que volen "reinicialitzar el sistema per a ser més eficients i millorar l'atenció als ciutadans”. En aquest sentit, ha anunciat que ampliaran "la prova de càncer de còlon fins als 74 anys i anirem actualitzant les proves de les diferents patologies”.

El secretari general d'UGT-PV, Ismael Sanz; la secretària general de CCOO PV, Ana García; i el president de la CEV, Salvador Navarro, que també van participar en la trobada, han posat en valor "l'aposta permanent del president Ximo Puig pel diàleg social com a eina útil".

També et pot interessar

stats