Puig anuncia una “nova arquitectura" de la sanitat quan "tots els departaments" siguen de titularitat pública

El candidat a la presidència pel PSPV ha aprofitat un acte de partit per a donar les claus del programa que presentarà el partit la pròxima setmana

Ximo Puig, aquest dissabte a Xiva
Ximo Puig, aquest dissabte a Xiva / À Punt NTC

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest dissabte que l’imminent inici del procés de reversió de l’Hospital de Manises, privatitzat durant el govern del PP, forma part d’un procés de “desprivatització” de la sanitat que “farà possible una nova arquitectura quan tots els departaments siguen de titularitat pública”.

Puig ha aprofitat la seua participació en un acte de partit a Xiva (Foia de Bunyol) per a explicar, a més, que les bases del programa que presentarà el partit la pròxima setmana estarà basat en “la superació de la destrucció de l’ocupació, la justícia social i, en tercer lloc, una sostenibilitat que permeta el creixement i que converse el territori”.

Mentrestant, a la ciutat de València, el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha reclamat aquest dissabte en un altre acte de partit "que no torne la València vintage de la corrupció", del balafiament i de "molta purpurina" que al seu juí representa el PP. A més s'ha mostrat convençut que Sandra Gómez guanyarà les eleccions el 28 de maig i serà l'alcaldessa del Cap i Casal.

L'alcaldable socialista ha assegurat que el PSPV és "el primer partit que presenta un projecte i un model de ciutat" per al futur, mentre que "de l'altra banda de l'espectre polític no se sent res", només una política "de confrontació, de fang polític, d'intoxicació, de mentides".

Rebeca Torró posa en valor la política de mobilitat sostenible

La número dos del PSPV-PSOE a les Corts per la província de València, Rebeca Torró, per la seua part, ha posat en valor les mesures impulsades pels socialistes en els últims quatre anys en matèria de mobilitat sostenible, gràcies a les quals, ha assegurat, "la Comunitat Valenciana té el transport públic més econòmic d'Espanya i una xarxa de comunicacions cada vegada més competitiva”.

“Els milers de desplaçaments que es produeixen diàriament cap a i des de la ciutat de València i els municipis de l'àrea metropolitana costen només quaranta cèntims d'euros en Metrovalència i resta d'operadors, el preu més econòmic de la història del nostre transport públic”, ha afirmat.

Acompanyada pels alcaldes i candidats a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals de Quart de Poblet, Paiporta i Rafelbunyol, Rebeca Torró, ha recordat que “una de les fites de la legislatura” ha sigut la posada en marxa de la targeta Suma, “amb la qual els ciutadans poden viatjar per tot el nucli de rodalia de les províncies de València i Castelló, a més de realitzar transbords gratuïts entre Metrovalència, EMT i Metrobús”.

L'actual consellera també ha assegurat que les “propostes pioneres” en matèria de mobilitat “continuaran sent eix principal en les polítiques del president Ximo Puig durant la pròxima legislatura”.

També et pot interessar

stats