El PSPV lamenta que el PP s’oposara a vetar els condemnats per violència masclista en les institucions

Ana Domínguez acusa els populars de “mirar cap a un altre costat” amb el maltractament per votar en contra en la Diputació d’Alacant d’excloure'n els condemnats

Hemicicle de la corporació provincial alacantina
Hemicicle de la corporació provincial alacantina / Diputació d'Alacant

La sotssecretària general i responsable d'Igualtat del PSPV, Ana Domínguez, ha lamentat que “el Partit Popular s’alie amb l'extrema dreta i no rebutge de manera contundent la presència de condemnats per violència masclista en les institucions”.

Així s'ha manifestat Domínguez després que el Partit Popular, a la Diputació d’Alacant, no votara a favor de la proposta socialista d'excloure els condemnats per violència de gènere de les institucions valencianes. Per a la responsable d’Igualtat és “inacceptable i vergonyós” la negativa dels populars a aquesta exclusió.

En aquest sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que “el que s'ha viscut en la Diputació d'Alacant demostra quin és el full de ruta de la dreta en la defensa de les dones: mirar cap a un altre costat”.

Domínguez ha lamentat que “un partit polític que diu estar compromés amb el progrés dels drets de les dones veja amb bons ulls i accepte les doctrines de la ultradreta que nega la violència més atroç que, desgraciadament, patim la meitat de la població pel simple fet de ser dones“. “Amb els seus vots han quedat retratats”, ha insistit.

“És inadmissible que una persona condemnada per exercir la violència contra la dona forme part d'organismes públics”, ha lamentat la responsable d’Igualtat del PSPV. 

També et pot interessar

stats