El PSPV insta Compromís que revise els governs formats amb el suport de la dreta

La formació local de Vilallonga aconsegueix l’alcaldia gràcies al suport dels populars, que a més governaran els dos últims anys.

L'alcalde de Vilallonga, Domingo Garcia, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de Vilallonga, Domingo Garcia, en una imatge d'arxiu / Compromís

La secretària general del PSPV-PSOE de la província València, Mercedes Caballero, ha instat Compromís a revisar el posicionament de les formacions locals que han assumit el govern amb el suport de la dreta, posant com a exemple el cas de Vilallonga, on han accedit l'alcaldia gràcies al suport dels populars, que a més governaran els dos últims anys.

Segons ha destacat Caballero en un comunicat, Compromís estaria incomplint el pacte d’emprendre mesures internes davant els càrrecs que reben “per acció –amb un pacte firmat– o per omissió –amb els vots de la dreta– l'alcaldia”. Caballero ha recordat que el PSPV-PSOE va obrir expedient d’expulsió al candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez, i als cinc regidors socialistes després de guanyar l’alcaldia gràcies al suport del PP i Ciutadans. La dirigent socialista ha instat Compromís a “actuar amb responsabilitat” i complir l’acord entre ambdós partits.

També et pot interessar

stats