El PSPV demana a la Unesco una investigació de la mascletà disparada al costat de la Llotja de València

Consideren l'espectacle pirotècnic com “un greu atemptat contra el nostre patrimoni”

La Llotja és un dels monuments valencians que tornen a obrir els dilluns
La Llotja de València / Comunitat Valenciana
24 de juliol 2023 - 18:18

Els socialistes de l’Ajuntament de València han instat la Unesco que analitze la disparada d’una mascletà nocturna a la vora de la Llotja per si ha causat danys a l’edifici declarat patrimoni cultural de la humanitat. Sobre l’espectacle pirotècnic organitzat pel Partit Popular, la regidora del PSPV Maite Ibáñez l’ha considerada en un comunicat com “un greu atemptat contra el nostre patrimoni que podria haver ocasionat danys a l'edifici".

A més, el PSPV pretén remetre una carta als responsables de la Unesco, al Ministeri de Cultura i a la Comissió Nacional d'Exteriors perquè tinguen coneixement de "la desprotecció del patrimoni de la ciutat que està provocant el desgovern del PP en tan sols un mes al capdavant del consistori".

La regidora socialista exigeix al PP la "màxima rapidesa" a l'hora d'aportar la informació sobre el que ocorregut i espera que l'equip de govern "no s'enroque en el desgovern que està protagonitzant la senyora Catalá durant aquest primer mes per a bloquejar una vegada més l'accés a l'expedient".

També et pot interessar

stats