El PSPV d’Alacant celebra l'acte central de campanya amb Pedro Sánchez i Ximo Puig

L'aula de cultura de la Fundació Caixa Mediterrani s'ha omplit de militants i simpatitzants socialistes.

El PSPV d’Alacant celebra l\'acte central de campanya amb Pedro Sánchez i Ximo Puig
El PSPV d’Alacant celebra l'acte central de campanya amb Pedro Sánchez i Ximo Puig

L'acte central del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana s'ha viscut aquest dissabte a Alacant, on els pesos pesants del partit, encapçalats pel president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, han donat suport a la candidatura a l'alcaldia de Francesc Sanguino.

Sanguino ha manifestat que “hui és un dia d'alegria” i que la campanya socialista està marcada per la proximitat amb la ciutadania, per a “parlar amb els diferents barris” d’Alacant.

Al míting també ha intervingut la candidata socialista al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, que s'ha referit a la necessitat que els joves no hagen d'eixir del país per a treballar i ha animat les empreses a participar en programes d'innovació de la Unió Europea.

D'altra banda, el president en funcions de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha remarcat la importància que s'alineen els governs de les distintes institucions. “Ja tenim molt avançat en el govern d’Espanya i el govern de la Generalitat, però és necessari que passe ara en els governs municipals i és necessari per a Alacant que Paco Sanguino siga el nou alcalde”, ha sentenciat Puig.

El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat que durant el 2019 celebrarà un Consell de Ministres a Alacant. També ha promés que en el pròxims pressupostos generals hi haurà un nou pla de finançament i un pla de vivenda de protecció oficial per als joves.

També et pot interessar

stats