El PSPV es compromet a garantir l'aigua per al Vinalopó

Puig trau pit de l’acord aconseguit sobre el transvasament Xúquer-Vinalopó

Ximo Puig aquest diumenge al matí en un acte de campanya a Elda
Ximo Puig, aquest diumenge al matí en un acte de campanya a Elda / À Punt NTC

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reivindicat aquest diumenge al matí en un acte de campanya a Elda (Vinalopó Mitjà) l’acord sobre el transvasament Xúquer-Vinalopó a què s'ha arribat aquesta setmana. A l’acte han assistit la consellera d’Innovació, Josefina Bueno, i els caps de llista de Novelda, el Fondó de les Neus, Elda i Villena.

“Ha sigut una gran setmana per a aquesta comarca, perquè s'ha produït l’acord del transvasament més gran de la història que garantirà aigua en temps de sequera per a tots els agricultors del Vinalopó”, ha afirmat.

A més, Puig ha fet referència a la inversió feta a la comarca en matèria sanitària, com ara l’ampliació de l’Hospital d’Elda i els 21 milions d’euros “per a millorar l’assistència sanitària de tota la comarca”.

Per la seua banda, la candidata socialista a l’alcaldia d’Alacant, Ana Barceló, ha proposat un pacte per l’educació i ha demanat el desbloqueig del Pla Edificant i la construcció d’un centre integral de formació professional. 

També et pot interessar

stats