Primeres reaccions en xarxes al discurs de Nadal de Felip VI

El portaveu d'ERC en el Congrés, Gabriel Rufian, ha publicat en les xarxes una foto del monarca de xicotet, donant-li la mà a Franco

El rei Felip VI durant el seu discurs de Nadal
El rei Felip VI durant el discurs de Nadal / Ballesteros (Efe)

Alguns dels principals partits i líders polítics s'han pronunciat a les xarxes sobre el missatge de Nadal del rei Felip VI, en el qual ha alertat de l'erosió de les institucions i el deteriorament de la convivència.

Així, des del Partit Socialista valoren que "el missatge de S. M. el rei Felip VI demostra que tenim un cap d'estat conscient dels desafiaments del país, europeista i sabedor que només des de la unitat, el respecte a la Constitució i la integritat de les institucions en temps difícils, Espanya pot avançar".

Compromís, per la seua banda, ha publicat una imatge d'una lletuga amb ulls i corona i escriuen: "Diu el mateix que l'altre i l'ha votat la mateixa gent".

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat en Twitter que "Compartim el gran discurs de S. M. el rei en defensa de la Constitució, el llegat de la Transició i la fortalesa de les institucions davant els desafiaments que enfrontem".

El portaveu d'ERC en el Congrés, Gabriel Rufian, per la seua part, ha publicat una foto del monarca de xicotet, donant-li la mà a Franco, acompanyada de la següent frase: "Cal no oblidar els nostres orígens".

Per a Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, "el cap de l'estat ha pronunciat un discurs a l'altura de la gravetat del moment que viu Espanya i ha encertat enormement en indicar les solucions: unitat, convivència i unes institucions fortes".

Greenspeace Espanya, per la seua part, ha retret al rei que "no ha dit ni una paraula sobre la crisi ambiental en el seu discurs".

També et pot interessar

stats