La presidenta de les Corts denuncia l'"atac" contra els espanyols de la llei d'amnistia

Llanos Massó afirma que és "una amenaça al sistema de llibertats" i atempta contra la igualtat entre els espanyols: "El govern premia actes contra la unitat de la nació en esborrar els delictes comesos"

El president del govern, Pedro Sánchez, durant un ple en el Congrés dels Diputats que va aprovar la Llei d'Amnistia
El president del govern, Pedro Sánchez, durant un ple al Congrés que va aprovar la llei d'amnistia / Eduardo Parra (Europa Press)

La presidenta de les Corts, Llanos Massó (Vox), ha denunciat l'"atac per part del govern contra la llibertat i igualtat de tots els espanyols" que suposa l'aprovació de la llei d'amnistia, i es compromet a defensar la unitat d'Espanya.

La segona màxima autoritat institucional de la Comunitat Valenciana avança que proposarà a la mesa de les Corts que en el pròxim ple es llija l'article 2 de la Constitució, que diu: "La Constitució espanyola es fonamenta en la indissoluble unitat de la Nació espanyola, pàtria comuna i indivisible de tots els espanyols".

La llei d'amnistia representa "una amenaça al sistema de llibertats que construírem els espanyols el 1978 i atempta contra la igualtat entre els espanyols: el govern premia actes contra la unitat de la nació en esborrar els delictes comesos", segons assegura en eixa declaració.

Llanos Massó afirma que Espanya està per damunt dels seus governants, i per això denuncia "este atac per part del govern contra la llibertat i igualtat de tots els espanyols".

Continua assegurant que en estos moments "tan foscos" de la història de la democràcia espanyola, es compromet a "defensar la unitat d'Espanya, la defensa de l'estat de dret i la igualtat de tots els espanyols".

També et pot interessar

stats