El PP tria alcaldables en nou municipis de més de 20.000 habitants

El diputat popular i expresident de la Diputació d'Alacant César Sánchez aspira a guanyar l'Ajuntament de Calp

El diputat popular i expresident de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, en imatge d'arxiu
El diputat popular i expresident de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, en imatge d'arxiu / Agències

El diputat popular i expresident de la Diputació d'Alacant del 2015 al 2019, César Sánchez, ha quedat escollit aquest dimarts com a alcaldable del Partit Popular per a Calp (Marina Alta). El comité electoral regional del partit ha aprovat els candidats de nou municipis de més de 20.000 habitants per a les pròximes eleccions municipals.

Aquest òrgan ha situat a la província de València José Luis Palacios Tortolla com a candidat d'Alzira, Vicente Cervera de Catarroja, Carolina Torres de Sueca, Germán Sala d'Oliva i Inma González de Picassent.

Per a la província d'Alacant, el comité electoral regional ha optat per Lourdes Aznar com la representant de la formació popular a les eleccions municipals del 28 de maig a Crevillent, mentre que també ha triat a Marcos Zaragoza per la Vila Joiosa, a més de l'expresident de la Diputació César Sánchez a Calp.

Aquests noms s'uneixen als ja anunciats el 22 de gener, quan van ratificar María José Catalá com a alcaldable de València, Begoña Carrasco per Castelló de la Plaba i es va confirmar Luis Barcala, que ja és alcalde d'Alacant aquesta legislatura.

També et pot interessar

stats