El PP es torna a manifestar a Madrid contra l’amnistia i en defensa de la Constitució

Vox, que participarà en la concentració, ha criticat que el PP pacte amb el PSOE i Sumar les comissions del Congrés dels Diputats

Imatge de la protesta contra l'amnistia convocada pel PP el passat 12 de novembre
Imatge de la protesta contra l'amnistia, convocada pel PP el 12 de novembre / Partit Popular (X)

El Partit Popular ha fet una crida a participar aquest diumenge al migdia a Madrid en una nova protesta contra la llei d'amnistia pactada entre el govern de coalició espanyol i els partits independentistes catalans. La formació vol que aquest siga un acte "reivindicatiu" a favor de la Constitució, que compleix 45 anys la setmana vinent.

El president del partit i cap de l’oposició, Alberto Núñez Feijóo, ha convidat la ciutadania al temple de Debod, situat a escassos 600 metres de la seu del PSOE, al carrer de Ferraz, per a “defendre la nostra convivència”. El PP considera que la convocatòria encara està “més justificada” per la reunió entre el PSOE i Junts a Ginebra, amb l’assistència d’un verificador internacional. 

L’homenatge a la carta magna, segons la formació, ha de fer-se amb "major intensitat" enguany, perquè "potser és l'últim de la Constitució" tal com la coneixem. El PP intensifica així l’estratègia de mobilitzacions al carrer. 

Vox ha anunciat que tornarà a assistir a aquesta protesta del PP, com va fer amb la del 12 de novembre a les capitals de província per a rebutjar l'amnistia.

La formació ultradretana, però, ha criticat que els de Feijóo protesten contra Sánchez “els diumenges al carrer” i "els dilluns pacten amb ell i Yolanda Díaz" la creació de comissions al Congrés i se'n "repartisquen" la presidència.

També et pot interessar

stats