Per al PP els pressupostos generals "no són bons ni per als valencians ni per als espanyols"

La portaveu adjunta del grup popular al Congrés, Belén Hoyo, anuncia que la setmana que ve presentaran una esmena a la totalitat.

La portaveu adjunta del grup popular al Congrés, Belén Hoyo, anuncia que la setmana que ve presentaran una esmena a la totalitat als pressupostos.
La portaveu adjunta del grup popular al Congrés, Belén Hoyo, anuncia que la setmana que ve presentaran una esmena a la totalitat als pressupostos.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha celebrat que els pressupostos destinen a la Comunitat Valenciana un 9,8% de les inversions. Per contra, Ciutadans i el Partit Popular ja han anunciat que presentaran esmenes a la totalitat dels comptes públics perquè els consideren irreals i "podemitzats".

La portaveu del PP al Congrés, Belén Hoyo, ha explicat en À Punt Notícies matí que els pressupostos "no són bons ni per als valencians ni per als espanyols". Els ha qualificat de "socialistes i no socials" i ha assegurat que no són reals ni en ingressos, ni en despeses ni en inversions".

Hoyo ha aprofundit en les xifres i ha assenyalat que aquests pressupostos apugen els impostos i els valencians "pagaran més de 300 euros per any i, si s’hi sumen els que posa Puig [fent referència als tributs autonòmics] s'arriba a 500 euros".

La portaveu adjunta del PP al Congrés ha demanat la reforma del model de finançament de la Comunitat Valenciana i ha apuntat que Pedro Sánchez hauria d'incloure les eleccions generals en la seua agenda. 

Per altra banda, els partits independentistes catalans han endurit les seues posicions. Els nacionalistes bascos esperen que arriben les negociacions per a decidir el sentit del vot. Podem, principal soci del govern socialista, facilitarà el tràmit parlamentari però exigeix el compliment de les seues propostes.

També et pot interessar

stats