El PP incorpora tres ex de Ciutadans a les llistes europees, que tancarà Fernando Savater

Els populars mantenen la incògnita sobre qui encapçalarà la candidatura, per a la qual sona el nom de Dolors Montserrat

Núñez Feijóo i Fernando Savater en un acte de Societat Civil Catalana
Núñez Feijóo i Fernando Savater en un acte de Societat Civil Catalana / @NunezFeijoo

El PP portarà en la seua llista a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny tres eurodiputats de Ciutadans: Adrián Vázquez, Susana Solís i Eva Poptcheva. "En un moment crític de la nostra democràcia cal estar del costat de la defensa de l'estat de dret i els valors fundacionals de la Unió. Hui, el @ppopular és l'única alternativa política capaç de reconstruir la nostra convivència cívica i constitucional, i anunci amb orgull que concorreré en les seues llistes al Parlament Europeu per a contribuir a eixe objectiu", ha assenyalat a X Vázquez, que va explorar un acord perquè els taronges concorregueren amb el PP en catalanes i europees.

Els populars mantenen la incògnita sobre qui encapçalarà, però sí que han confirmat qui la tancarà, l'escriptor i filòsof Fernando Savater. L'anunci l'ha fet el mateix líder del PP, Alberto Núñez Feijoó, en la xarxa social X, que ha descrit Savater com "una veu autoritzada i amb una biografia compromesa en la defensa dels valors democràtics".

Dolors Montserrat, ara portaveu del PP en l'Europarlament i número u de la llista el 2019, part com a favorita, encara que Gènova ha evitat confirmar-la de moment. El període perquè els partits comuniquen les seues llistes comença hui i expira el dilluns 6 de maig, quan haurà de quedar registrada la candidatura completa del PP.

També et pot interessar

stats