El PP de la Comunitat Valenciana reclama la gratuïtat de l’AP-7 per als usuaris habituals

El PP ha fet un acte de protesta per a reclamar que els usuaris que entren a la Comunitat Valenciana des de Vinaròs no hagen de pagar el peatge.

Representants locals i provincials del PP, junt amb la presidenta del PP autonòmic, Isabel Bonig
Representants locals i provincials del PP, junt amb la presidenta del PP autonòmic, Isabel Bonig

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha fet un acte de protesta al peatge de l’autopista AP-7 a l’entrada de Vinaròs per a reclamar-ne la gratuïtat per als usuaris habituals que venen des de Tarragona i entren a la Comunitat Valenciana per aquest peatge.

Segons el Partit Popular si es fa en sentit contrari, és a dir, els usuaris que van des de Vinaròs cap a Tarragona, no paguen aquest peatge i l’autopista està bonificada per a camions. Però diuen que els que entren per Vinaròs des de Catalunya fins a Castelló, cap al sud de la Comunitat Valenciana, encara han d’abonar la tarifa.

En l’acte de protesta han participat representants locals i provincials, junt amb la presidenta del PP autonòmic, Isabel Bonig que ha demanat al govern que hi haja igualtat de tracte per a tots els usuaris habituals que utilitzen l’AP-7.

A més, Bonig ha demanat una reunió “urgent” amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, per a tractar la situació actual de l'AP-7 i conéixer els seus plans de futur, una vegada acabe la concessió el 31 de desembre de 2019. La líder del Partit Popular a la Comunitat Valenciana justifica aquesta petició davant la “deixadesa” del president del Consell, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, i “l'alarma generada per la manca de compromís”.

També et pot interessar

stats