El PP i Compromís li lleven l’alcaldia al PSPV a Cortes de Pallars

Les dos forces polítiques fan fora l’alcalde, tot i integrar el govern, i es repartiran any i mig per a cadascuna l’alcaldia.

Imatge del ple de Cortes de Pallás
Imatge del ple de Cortes de Pallás / À Punt NTC

Una moció de censura dels mateixos socis de govern de Cortes de Pallars ha fet fora aquest dimarts l'alcalde socialista de la localitat de la Vall de Cofrents-Aiora. El govern, que concentrava tots els partits que van aconseguir representació en les eleccions a penes ha durat un any. David Herrera Lambiez, regidor no adscrit, és ara el nou alcalde de la localitat.

L’executiu estava integrat per dos regidors de Compromís, els quals s'han donat de baixa del partit, dos del Partit Popular i tres del PSPV, que és qui ostentava fins ara l'alcaldia.

El regidor David Gras, del PP, denunciava en À Punt que l’alcalde “feia i desfeia amb la tinent d’alcalde el que volia, ens n’assabentàvem per les xarxes”. D’altra banda, el seu company de corporació i regidor per Compromís, David Herrera, també era crític amb el tarannà que ha aplicat l’alcalde: “el sou volem cobrar-lo per treballar, no per callar i no ens han deixat”.

Els regidors de Compromís van haver de deixar el partit, per no incomplir el pacte del Botànic. Tant ells com els populars asseguren que la decisió que va més enllà de sigles i colors. Ara les dues formacions es repartiran l'alcaldia. Cadascú governarà any i mig.

També et pot interessar

stats