El PP apel·la a la implicació ciutadana davant de la falta d’interés de Ribó per recuperar l’Albufera

La portaveu popular demana la “màxima implicació ciutadana” per a millorar l’entorn del llac.

Representants del PP en la plantació d'arbres d'aquest dissabte a l'Albufera
Representants del PP en la plantació d'arbres d'aquest dissabte a l'Albufera / PPCV

La portaveu del PP de València, María José Català, ha instat l’alcalde i els seus socis socialistes a “prendre consciència dels problemes de l'Albufera". Per a aconseguir-ho, Català veu necessari "aconseguir la màxima implicació ciutadana" durant una plantació d'arbres a la Devesa de l'Albufera coincidint amb la celebració del Dia de l'Arbre.

Per a Català, resulta "incomprensible" que "davant de l'evidència dels problemes que té l'Albufera, el govern municipal votara dijous, en el ple, en contra d’una moció que va presentar el PP per a captar fons europeus i destinar-los a un programa experimental de dragatge del llac".

Segons la portaveu popular, la Unió Europea disposa de línies d'ajudes de 3.400 milions d'euros, que "encaixaria per a desenvolupar projectes per a salvar l'Albufera". A més, María José Català creu que, davant de la "paralització" dels governs del Botànic i el Rialto, cal arribar a la màxima implicació ciutadana perquè des del govern de Ribó i el PSPV prenguen consciència dels problemes de l'Albufera".

La portaveu del PP assenyala que la seua formació continuarà avant amb la campanya de Salvem l'Albufera amb accions com la d'aquest dissabte en l'entorn natural del llac.

També et pot interessar

stats