El PP admet que l'edil de Godella va pronunciar una frase “reprotxable”, però nega que siga assetjament sexual

L'oposició ha demanat a Vicente Estellés en un comunicat conjunt que es disculpe i dimitisca o siga destituït

L'ajuntament de Godella, en una imatge d'arxiu
L'ajuntament de Godella, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Godella (Horta Nord), María Lurueña, ha afirmat aquest dijous que el primer tinent d’alcalde del grup popular, Vicente Estellés Valls, no es va dirigir a la regidora de Cuidem Godella, Irene Ferré, que l’acusa d'haver-li proposat fer "un trio". A més, ha afegit que és una frase "reprotxable", però que "no és assetjament sexual". "Ella ho ha entés com una ofensa directa, com una situació vexatòria, discriminatòria", ha agregat Larueña, que ha considerat que és una frase “inoportuna, impertinent i desagradable”, i ha opinat que "aquestes coses es poden donar en una comissió”.

Per la seua banda, Ferré ha insistit que Estellés li va dir en una comissió: "Tan oberta que eres, quan vulgues, fem un trio", sense que hi haja hagut "disculpes de cap mena". Així, ha afirmat que es tracta d’una persona que en un ple va parlar de "càrregues públiques" en lloc de "càrrecs públics".

Ferré ha explicat aquest dijous que durant una comissió de l'Ajuntament en la qual es debatia sobre la idoneïtat d'una activitat per a adolescents, ella va comentar que no la veia adequada. Aleshores, la presidenta (del PP) va afirmar que calia tindre una mentalitat més oberta, al que ella va replicar que es considerava una persona amb una mentalitat més oberta que molts de la sala. Ha sostingut que va ser llavors quan Vicente Estellés li va amollar l'expressió. Quan va acabar la reunió es van dirigir a l'alcalde per a dir-li que no es podien consentir aquests comportaments.

L'edil ha denunciat que hi va haver "intents de deixar-ho passar" sota l'argument que "són coses que es diuen", si bé l'oposició ha demanat en un comunicat conjunt que es disculpe i dimitisca o siga destituït, però "no hi ha hagut disculpes de cap mena". Ferré ha indicat que el primer tinent d’alcalde té "molt males maneres" i que, quan han debatut mocions sobre la prostitució o sobre la defensa de les dones, ha fet alguna "gracieta de mal gust".

També et pot interessar

stats